Golftoerisme

Golfbanen in Alanya

5 gebieden rondom Alanya zijn officieel toegekend voor de ontwikkeling van golfbanen. Mahmutlar, Kargicak, Emisbeleni, Okurcalar en Turkler krijgen hun eigen golfgebied. Een droom van vele Golfliefhebbers komt hiermee uit. 

Golftoerisme staat in Turkije eerlijk gezegd nog in de kinderschoenen. Antalya en Belek kennen grote golfbanen en clubs, maar verder is Golf  aan de Turkse Rivièra niet of nauwelijks ontwikkeld. Volgens cijfers spelen ongeveer 65 miljoen mensen over de hele wereld golf. Voor velen bepaalt de aanwezigheid van golffaciliteiten de vakantiebestemming. De kamer van koophandel en de minister van toerisme zien in dat de ontwikkeling van Golffaciliteiten in de regio zullen bijdragen aan de positieve ontwikkeling van Alanya als toeristische bestemming en de vastgoedmarkt.

Golftoeristen kennen een minder seizoensafhankelijk reispatroon en vooral deze verlenging van het toeristische seizoen naar 12 maanden per jaar is een belangrijke economische ontwikkeling voor het gebied. Golftoerisme brengt werkgelegenheid, inkomsten, ontwikkeling van de omgeving, diversiteit in toeristen, en meer. De ontwikkeling van golftoerisme is vanuit vele oogpunten een belangrijke ontwikkeling voor Alanya en omgeving. 

Op de hoogte blijven van de ontwikkeling van de Golffaciliteiten in de regio Alanya, of over het aanbod van vastgoed op Golfresorts? Neem contact op via het contactformulier of meldt u aan voor de nieuwsbrief.

Back to top

Projecten

 1. Mahmutlar
 2. Kargicak
 3. Kusadasi
 4. Kusadasi
Bekijk alle objecten

Alle Tips & tricks

 1. Tip 1:
  Controleer of er een algemene Iskan is verstrekt voor het huis dat u op het oog heeft. Een algemene Iskan -...
  Meer
 2. Tip 2:
  Geloof niet direct dat iemand die u een Tapu laat zien ook werkelijk de eigenaar is van hetgeen u wilt kopen!...
  Meer