Verhuur/Verkoop

EV’s Verhuurservice

Een woning in Turkije kan voor u een rendabele investering vormen. Het is niet onbelangrijk om in de beslissing bij de aankoop van uw tweede huis ook deze mogelijkheid goed te overwegen.

Verhuurrendement vergroten
Bepaalde eigenschappen van een complex vergroten de waarde van uw property voor verhuur. Denkt u hierbij aan de locatie, de mate van faciliteiten, de bereikbaarheid, maar ook de inrichting. Daarom houden we tijdens het aankoopproces van uw vakantiehuis of property al rekening met het verhuuraspect.

Voor de lange en korte termijn
EV’s verhuurservice neemt u alle zorg uit handen rondom de verhuur. Van promotie tot aan sleutelservice. Zo vergroot u het rendement van uw investering. Als klant van EV Real Estate Services kunt u tegen speciale tarieven gebruik maken van deze complete verhuurservice.


Verkoop

Bent u in het bezit van property en wilt u dat graag verkopen? Ook dan bent u bij EV Real Estate Services aan het juiste adres. Mijn netwerk van makelaars en mensen in de toeristische industrie zorgt voor een brede afzetmarkt. Uw property wordt via diverse kanalen en via diverse partijen aangeboden in zowel Nederland als Turkije.

Bekendheid in en met de regio én de up to date kennis van de huidige vastgoedmarkt van EV Real Estate Services geven een voorsprong wanneer u uw buitenlandse vastgoed wilt verkopen. We zijn op de hoogte van het aanbod, de concurrentie en vergelijkbare projecten. Uw comfortabele appartement in het centrum, uw villa aan de voet van het Taurusgebergte, of uw luxueuze penthouse, ieder project wordt voor een aantrekkelijke prijs in de markt gezet.  

Back to top

Projecten

 1. Mahmutlar
 2. Kargicak
 3. Kusadasi
 4. Kusadasi
Bekijk alle objecten

Alle Tips & tricks

 1. Tip 1:
  Controleer of er een algemene Iskan is verstrekt voor het huis dat u op het oog heeft. Een algemene Iskan -...
  Meer
 2. Tip 2:
  Geloof niet direct dat iemand die u een Tapu laat zien ook werkelijk de eigenaar is van hetgeen u wilt kopen!...
  Meer