Site disclaimer

Site Disclaimer
Dit is de officiële website EV Real Estate Services. EV Real Estate Services is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Informatie die u op deze site vindt, is geen aanbod, (aankoop)advies of speciaal op specifieke wensen afgestemde dienst . De informatie en prijzen op de website zijn onderhevig aan verandering en vraag en aanbod in de markt. De prijzen van sommige projecten op de site zijn indicatief. Er kunnen op geen enkele wijze rechten ontleend worden aan de geboden informatie op de site en/ of genoemde prijzen van vastgoed en/ of vermeldde kosten. 

Komt u iets tegen op de website dat niet correct is of verouderd? Dan stel ik uw reactie bijzonder op prijs. U kunt uw opmerkingen doorgeven via info@evrealestateservices.nl

Auteursrecht
U mag de informatie op deze site alleen voor uzelf gebruiken. U mag alleen met schriftelijke toestemming van EV Real Estate Services informatie van deze website verveelvoudigen of openbaar maken. Alle (auteurs)rechten liggen bij EV Real Estate Services en/of haar partners.

Back to top

Projecten

 1. Mahmutlar
 2. Kargicak
 3. Kusadasi
 4. Kusadasi
Bekijk alle objecten

Alle Tips & tricks

 1. Tip 1:
  Controleer of er een algemene Iskan is verstrekt voor het huis dat u op het oog heeft. Een algemene Iskan -...
  Meer
 2. Tip 2:
  Geloof niet direct dat iemand die u een Tapu laat zien ook werkelijk de eigenaar is van hetgeen u wilt kopen!...
  Meer