Service

EV Hoşgeldiniz, van harte welkom bij EV!

U bent op zoek naar een tweede huis in Turkije en heeft het internet al afgezocht naar het aanbod en misschien zelfs al wat aansprekende projecten gezien! Op die manier krijgt uw droom steeds meer vorm, en u krijgt al een eerste idee van de eigen mogelijkheden. Een goed idee dus!

Maar door dat surfen op het internet raakt u gemakkelijk overweldigd! Honderden aanbieders, duizenden projecten, én dan die taalbarrière... Ineens lijkt het verwezenlijken van uw droom geen belevenis meer, maar een gigantische opgave... Goede begeleiding is daarom onontbeerlijk.

Ontzorgen
Door te kiezen voor een samenwerking met een tussenpersoon, kan u veel werk uit handen genomen worden. Met EV Real Estate Services draait het er voor mij om u te ontzorgen. Antwoord te geven op de vragen die er voor ú toe doen. U profiteert van uitgebreide kennis, een netwerk van professionele partners, en vooral persoonlijke aandacht. Samen met iedere klant, - klein of groot, bekend of onbekend met Turkije- zoek ik naar optimale oplossingen zodat u onbezorgd van uw nieuwe droomhuis kunt genieten en tevreden terugkijkt op het aankoopproces. 

Onafhankelijk advies
EV Real Estate Services is een onafhankelijke organisatie die voorziet in objectieve informatie om succesvol een tweede woning aan te schaffen en een weloverwogen investering te doen. De samenwerkingspartners in zowel Nederland als Turkije zijn met zorg gekozen. Er is veel persoonlijk contact, de communicatielijnen zijn kort en de informatie helder en simpel. 

Met deze website voorzie ik u van de basisinformatie die nodig is om het traject in te gaan voor uw aankoop van buitenlands vastgoed. Van eerste idee tot daadwerkelijke aankoop komt er echter meer kijken. Kijkt u dus rustig even rond op de website. Heeft u specifieke vragen of een project op het oog? Een persoonlijk gesprek is zo gemaakt, telefonisch op 06-24524818 of via het contactformulier.

Back to top

Projecten

 1. Mahmutlar
 2. Kargicak
 3. Kusadasi
 4. Kusadasi
Bekijk alle objecten

Alle Tips & tricks

 1. Tip 1:
  Controleer of er een algemene Iskan is verstrekt voor het huis dat u op het oog heeft. Een algemene Iskan -...
  Meer
 2. Tip 2:
  Geloof niet direct dat iemand die u een Tapu laat zien ook werkelijk de eigenaar is van hetgeen u wilt kopen!...
  Meer