Over EV

"Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken." (confucius, Chinees filosoof)

EV = Thuis

EV staat voor mijn initialen, maar ook voor "thuis". EV is namelijk het Turkse begrip voor huis en thuis. De keuze voor de naam was dus gemakkelijk!

Het leren kennen van mijn klanten staat in mijn werkwijze voorop. Maar ik wil ook dat u mij leert kennen. Het is een uitdaging om deze stap te nemen. Niet meer dan logisch toch, om te weten met wie u deze stap neemt.

Mijn naam is Esther van Vliet, geboren en getogen in Zoetermeer, totdat ik naar Breda vertrok om een studie International Tourism Management & Consultancy te volgen aan de Internationale Hogeschool voor Toerisme. Tijdens en na mijn studie heb ik heel wat van de wereld mogen zien. Mijn liefde voor reizen, verschillende culturen en andere levensstijlen leidde mij als vanzelf richting een carrière met internationale dimensie. De (reis)ervaringen hebben me laten zien dat ik me gemakkelijk aanpas aan andere culturen en leefomstandigheden, en dat ik me hier prettig bij voel. Ik heb veel mensen mogen ontmoeten en zij hebben me laten zien dat iedere droom anders is en vele ambities en dromen buiten de grenzen van Nederland liggen. Mijn passie richt zich erop met EV Real Estate Services mensen te begeleiden en te ontzorgen, en te helpen hún droom te verwezenlijken.

Mijn tweede thuis

Mijn band met Turkije is ontstaan toen mijn zus koos voor een leven in het stadje Mahmutlar, vlakbij de bruisende badplaats Alanya. Door de familiebezoekjes is de Turkse cultuur langzaam onderdeel van mijn leven geworden. De schoonheid van het Turkse landschap, de gastvrijheid, de vele mogelijkheden en de 330 dagen zon per jaar, voor mij is Turkije een tweede thuis geworden. 

Servicegerichtheid en organiseren lopen als rode draad door mijn werkende leven. Ik voel me het prettigst in een dynamische omgeving, met de mogelijkheid met veel verschillende mensen in contact te komen en samen naar een doel toe te werken. Ik heb een open persoonlijkheid en ben van nature erg nieuwsgierig. Ik ben dan ook erg benieuwd naar uw motivatie en drijfveren om voor een tweede levensstijl in het buitenland te kiezen. 

Back to top

Projecten

 1. Mahmutlar
 2. Kargicak
 3. Kusadasi
 4. Kusadasi
Bekijk alle objecten

Alle Tips & tricks

 1. Tip 1:
  Controleer of er een algemene Iskan is verstrekt voor het huis dat u op het oog heeft. Een algemene Iskan -...
  Meer
 2. Tip 2:
  Geloof niet direct dat iemand die u een Tapu laat zien ook werkelijk de eigenaar is van hetgeen u wilt kopen!...
  Meer