Financiering

Financieringsmogelijkheden

Welke vorm van financiering het beste bij u past, is afhankelijk van uw situatie en persoonlijke voorkeuren. U kunt bijvoorbeeld een hypotheek afsluiten voor uw aankoop buitenlands vastgoed, of eigen geld investeren.

Hypotheek afsluiten
Hoewel de Nederlandse hypothekenmarkt volledig op slot lijkt te zitten, zijn er Nederlandse banken die u deze financieringsmogelijkheid willen verstrekken. (DHB Bank, Fortis. bron: mysecondhome.nl)

Ook Turkije biedt tegenwoordig de mogelijkheid om financiering voor uw vastgoed af te sluiten. Deze hypotheek, waarbij 70% van de waarde wordt gefinancierd, kent een maximale looptijd van 25 jaar. Voor het 70ste levensjaar van de aanvrager zal de hypotheek afgelost moeten zijn. Lees hier meer over de mogelijkheid van een Turkse hypotheek. 

Andere financieringsmogelijkheden
Als u overwaarde heeft op uw huis in Nederland, kunt u ervoor kiezen hiermee uw tweede huis in het buitenland te financieren, of eigen geld te investeren.

Deskundig advies
Zoals ik al eerder vermeldde, is de keuze voor financiering afhankelijk van uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Ik raad u daarom aan altijd contact op te nemen met uw financiële adviseur, of met een onafhankelijke adviseur die gespcialiseerd is in buitenlandse financiering.

Maandelijkse lasten
Wilt u een indicatie van de maandelijkse lasten? De website van Hello Invest (een van de partners van EV Real Estate Services) biedt een handige rekenmachine. Klik hier om een berekening te maken.

Back to top

Projecten

 1. Mahmutlar
 2. Kargicak
 3. Kusadasi
 4. Kusadasi
Bekijk alle objecten

Alle Tips & tricks

 1. Tip 1:
  Controleer of er een algemene Iskan is verstrekt voor het huis dat u op het oog heeft. Een algemene Iskan -...
  Meer
 2. Tip 2:
  Geloof niet direct dat iemand die u een Tapu laat zien ook werkelijk de eigenaar is van hetgeen u wilt kopen!...
  Meer