Wat u van EV mag verwachten

Wat u van EV mag verwachten

Een goede voorbereiding is het halve werk naar een succesvolle investering. Dat is het uitgangspunt van EV Real Estate Services. Ik begrijp dat de aankoop voor u bijzonder is. En dat uw tweede (t)huis speciaal is, en moet voldoen aan al uw wensen. Maar vooral dat de investering veilig is.

Uw behoeften, mogelijkheden en doelen zijn het uitgangspunt van het traject dat we samen in gaan, en vormen de basis van uw persoonlijke portfolio. Of het nu gaat om huurrendement uit vastgoed, een tweede huis om te genieten van uw oude dag, of een appartement als uitvalsbasis voor golftoerisme of zaken.

Eerste contact
Ik ben benieuwd naar uw beweegredenen en motivatie voor het aangaan van dit avontuur! Een samenwerking begint bij EV Real Estate Services daarom altijd met een persoonlijke kennismaking. U kiest hiervoor de plaats en tijd die voor u het beste uitkomt.

Persoonlijke Portfolio
Aan de hand van uw wensen wordt voor u een persoonlijke portfolio samengesteld. Uw portfolio is een overzicht van:

 • Project gerelateerde onderdelen waaronder locatie, prijsklasse, en faciliteiten.
 • Informatie rondom wet- en regelgeving
 • City profiel
 • Leuke en interessante nieuwsberichten
 • Gespreksverslagen
 • Etc.

EV Real Estate Services zoekt voor u passende projecten en plaatst hiervan foto’s en de beschikbare informatie in uw persoonlijke portfolio. U wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, in de mate die u zelf prettig vindt, en op de manier die het beste bij u past.

Keuze voor property
EV Real Estate Services werkt samen met gecertificeerde partners. Er is veel persoonlijk contact met makelaars, projectontwikkelaars en overige aanbieders van projecten. De aanbiedingen zijn gebaseerd op de kennis en professionaliteit van deze partners. Een persoonlijk bezoek aan het project uit uw naam geeft een betrouwbaar beeld van de huidige situatie. 

Bezichtigingsreis
Na alle voorbereiding kunt u waarschijnlijk niet wachten om de door u geselecteerde projecten daadwerkelijk te bezoeken. De bezichtigingsreis is één van de belangrijkste diensten die EV Real Estate Services u biedt. Mijn doel is voor u de perfecte combinatie samen te stellen tussen bezichtigingen én al het moois dat Turkije te bieden heeft. Alle aspecten van uw bezoek aan Turkije zijn erop gericht een beleving te creëren van uw toekomstige levensstijl.

Voor de duur van uw reis kunt u vertrouwen op service op maat. Van volledig georganiseerd, of met wat meer vrijheid en gedeeltelijke begeleiding tijdens de bezichtigingen. EV Real Estate Services staat ook tijdens uw bezoek aan Turkije geheel tot uw beschikking. Meer lezen over de mogelijkheden van een bezichtigingsreis, klik dan hier.

Wet- en regelgeving
Het vinden van uw perfecte property is een leuk en spannend, maar vaak ook ingewikkeld proces. Hoe zit het bijvoorbeeld met de financiering? Wat is een Tapu? Mag je belasting aftrekken? Mag u uw vakantiehuis verhuren?

Afhankelijk van uw doelen komen er veel vragen op u af. De werkwijze van EV Real Estate Services is zo samengesteld dat er gedurende het traject als vanzelf antwoord gegeven wordt op al uw vragen. Naar wens kunnen informatieve gesprekken gepland worden met professionals.

Back to top

Projecten

 1. Mahmutlar
 2. Kargicak
 3. Kusadasi
 4. Kusadasi
Bekijk alle objecten

Alle Tips & tricks

 1. Tip 1:
  Controleer of er een algemene Iskan is verstrekt voor het huis dat u op het oog heeft. Een algemene Iskan -...
  Meer
 2. Tip 2:
  Geloof niet direct dat iemand die u een Tapu laat zien ook werkelijk de eigenaar is van hetgeen u wilt kopen!...
  Meer